Wij zijn een uniek gespecialiseerd bedrijf. Wij behartigen alle disciplines van techniek, bouwkundige zaken, bemiddeling en advies en begeleiding.

Dit is ook terug te vinden in onze naam:

Management: Projectmanagement, begeleiding en aansturing van nieuwbouw- en verbouwprojecten.
Advies: Advies verstrekken voor alle disciplines: elektrotechniek, data, telecommunicatie, werktuigkunde, luchtbehandeling, CV-installaties, klimaatinstallaties, sprinklerinstallaties, onderhoud, bouwkundige zaken.
Consultancy: Wij kunnen partijen voor u uitzoeken welke bij U passen en er voor zorgen dat kwaliteit en resultaat gewaarborgd blijft. Tevens kunnen wij voor U een passend pand uitzoeken voor aanhuur of aankoop. Bij verkoop of verhuur kunnen wij ook het traject voor u begeleiden.
Project:: Wij verzorgen voor U het projectmanagement, projectbegeleiding en project gebonden activiteiten zoals budgettering, budgetbewaking, rapportages, meer jaren onderhoudsplanningen etc.
Real Estate: Zoekopdrachten, begeleiding en onderhandelingen bij het aanhuren of kopen en het verhuren en verkopen van onroerend goed.
Ontwikkeling: In de toekomst willen wij ons ook toeleggen op projectontwikkeling. Op dit moment voeren wij de ontwikkelingswensen van onze opdrachtgevers uit.

Uniek:
Wij zijn uniek omdat wij met weinig middelen maximaal resultaat boeken voor onze opdrachtgevers. Omdat wij alle kennis bij 1 persoon stoppen, heeft de opdrachtgever te maken met korte lijnen en kan de opdrachtgever zicht volledig toeleggen op zijn core-business. Wij kunnen snel schakelen en handelen en daardoor veel tijd en geld voor de opdrachtgever besparen.

Één contactpersoon scheelt geld maar vooral tijd:
Het voordeel van ons bedrijf is dat de opdrachtgever maar met één contactpersoon aan tafel zit en niet met meerdere adviseurs. Dit scheelt geld, maar vooral tijd. En tijd scheelt uiteindelijk ook geld. Voor het begeleiden van een project kunnen wij met 1 persoon alle disciplines behartigen. Het voordeel is dat daarbij de kennis van alle disciplines tot betere oplossingen kunnen leiden, omdat een combinatie van die onderdelen een beter totaalresultaat geeft.Voordelen:
Voor U als opdrachtgever hebben wij veel voordelen.

De kosten blijven laag.
De communicatie is kort en bondig.
U hoeft zich geen zorgen te maken over voortgang en uitvoering.

Met andere woorden:
U maakt uw wensen kenbaar en wij voeren het uit en aan het eind krijgt u het resultaat gepresenteerd binnen de gestelde randvoorwaarden en prijsstelling.

Veel mogelijkheden:
Om de vele mogelijkheden te bespreken en voor U een passende oplossing te bieden willen wij U graag hierover in een persoonlijk gesprek presenteren.

Hiervoor kunt U contact opnemen via ons contactformulier of contact opnemen met de heer M. Bakker op naast genoemd telefoonnummer.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *